OD ZVIŽDUKA DO 3:0 – Fudbaleri Partizana pobedili ekipu Kona Keja

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Kona Keja iz Velsa 3:0 u revanš utakmici i ukupnim rezultatom 4:0 obezbedili dvomeč sa turskom Malatjom u trećem kolu kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Strelci na stadionu u Humskoj bili su Zoran Tošić u 54. minutu, Ognjen Ožegović u 70. i 16-godišnji Filip Stevanović u 73. minutu.

Crno-beli će sledećeg četvrtka dočekati Malatiju, koja je posle remija u Turskoj 2:2 u revanšu u Ljubljani savladala Olimpiju 1:0.

Ekipa Sava Miloševića je očekivano bila mnogo bolja od poluprofesionalnog tima iz Velsa, a da je Umar Sadik bio precizniji konačan rezultat bio bi i ubedljiviji.

Nigerijski napadač, koji je ovog leta stigao na pozajmicu iz Rome, imao je nekoliko sjajnih šansi, međutim, još se nije upisao u strelce u dresu Beograđana.

Navijači Partizana su na poluvremenu igrače u svlačionicu ispratili zvižducima, a izmene Miloševića u nastavku meča donele su rezultat.

Crno-beli su u 54. minutu konačno probili odbranu Kona Keja – Sejduba Suma je povukao loptu, u šesnaestercu je asistirao Zoranu Tošiću koji je sa deset metara matirao golmana gostiju Brasa.

Do kraja utakmice u strelce su se upisali rezervisti Ožegović i Stevanović. Ponovo je Suma inicirao akciju, uposlio je Rajka Brežančića, koji je centrirao sa leve strane, a Ožegović, rutinski savladao čuvara mreže Kona Keja.

Samo tri minuta kasnije mladi Stevanović je posle solo akcije postigao prvenac u crno-belom dresu u takmičarskim utakmicama za konačnih 3:0.

Partizan će u ponedeljak 5. avgusta biti povlašćen u žrebu za treće kolo kvalifikacija.

IZVOR: SK

Be the first to comment on "OD ZVIŽDUKA DO 3:0 – Fudbaleri Partizana pobedili ekipu Kona Keja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*