NA NJIH SE NE RAČUNA: Ovi fudbaleri Partizana NISU otputovali u Sloveniju!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana kao što je poznato pripreme za predstojeću sezonu odradiće u Sloveniji.

Crno-beli će u Ptuju bit od 24. juna do 8. jula, a tamo će odigrati i četiri priprema meča protiv Mure, Kopera, Krakovije i Rostova.

Trener Stanojević je u Sloveniju poveo 29 fudbalera, a na spisku su: Štulić Nikola, Milovanović Marko, Jović Nemanja, Pantić Danilo, Natho Bibars, Baždar Samed, Marković Lazar, Lutovac Aleksandar, Terzić Nikola, Obradović Ivan, Brežančić Rajko, Urošević Slobodan, Šćekić Aleksandar, Jojić Miloš, Zdjelar Saša, Smiljanić Milan, Pavlović Lazar, Saničanin Siniša, Đorđević Mateja, Subotić Luka, Vujačić Igor, Ostojić Bojan, Banjak Maki, Miljković Aleksandar, Živković Marko, Stojković Vladimir, Popović Aleksandar, Stevanović Nemanja i Slavković Lazar.


Pobrojanim fudbalerima uskoro će se pridružiti i Sejduba Suma kada se reše problemi sa njegovim dokumentima. Na spisku nema i Filipa Holendera koji je tek u sredu završio obaveze sa Mađarskom na EP.

Stanojević je nekolicinu igrača ostavio Beogradu, a to su: Bojan Matić, Periša Pešukič, Petar Gigić, Savo Arambašić, Dušan Lalatović, Matija Gočmanac, Nikola Lakčević, Žan Kristof Bajbek.

Svi osim povređenog Lakčevića će ovog leta najverovatnije napustiti Humsku 1 ili otići na novu pozajmicu.


Be the first to comment on "NA NJIH SE NE RAČUNA: Ovi fudbaleri Partizana NISU otputovali u Sloveniju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*