VELEOBRT: Argentinac ponovo u igri, Partizan mu poslao jaču ponudu!

Partizan je i dalje u igri! Želja crno-belih Huan Ignjacio Kavaljaro ipak se nije dogovorio sa Union Santa Feom, pa bi Argentinac ipak mogao karijeru da nastavi u Humskoj.

Kako prenosi Telegraf Argentinac je bliži Partizanu od Japanca Takume Asana, sa kojim osvajač Kupa Srbije takođe pregovara.

Argentinski mediji su objavili da su se Union i Kavaljara dogovoprili, ali samo nekoliko sati kasnije ispostavilo se da od toga nema ništa i da Kavaljaro nije potpisao ugovor, niti se obavezao, jer postoji ponuda iz inostranstva koja je zakočila posao.

Postoje dve ponude, jedana od njih je Partizanova, dodatno pojačana posle transfera Rikarda Gomeša u Al Šaržu, a druga, pak, iz Japana, mada se ne precizira o kom se klubu radi.
Klub iz Humske na sve načine pokušava da dovede Argentinca. Uključeni su agenti iz okruženja, koji su i preporučili fudbalera, zatim iz Evrope, koji posluju sa zvaničnim zastupnikom Argentinca iz pomenute zemlje. Upravo je menadžer i najveći kamen spoticanja, jer u Argentini važi za izuzetno moćnog i praktično drži sudbinu igrača u svojim rukama. Sa tim se u Humskoj bore već duže vreme, ali su našli način da dođu do samog igrača. Saga koja traje skoro mesec dana bi uskoro trebalo da se završi, a ono što svakako predstavlja plus Partizana je neskrivena želja Kavaljara da se prvi put u karijeri oproba u evropskom fudbalu.

Crno-beli znaju da je u slučaju Kavaljara sve moguće, zato sve vreme paralelno pregovaraju i sa Takumom Asanom, a spremna je i treća opcija, ukoliko pomenute dve iskliznu iz ruku.

 

Be the first to comment on "VELEOBRT: Argentinac ponovo u igri, Partizan mu poslao jaču ponudu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*