OVO JE NAPAD NA TITULU: Partizan završio dva ogromna posla, ostali još samo detalji!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Lep dan za sve navijače Partizana. Čelnici crno-belih su napravili dogovor sa dva kapitalna pojačanja, Argentincem Huanom Kaljavarom i Japancem Takumom Asanom.

Krenimo od Argentinca. Iako se pre nekoliko dana pojavila informacija da će on karijeru nastaviti u domovini, ispostavilo se da od toga nije bilo ništa.

Partizan je posle prodaje Gomeša brzo krenuo u napad na Kavaljara, i uspeo da nadmaši argentinske i japanske klubove. Sjajnom fudbaleru je i poslat nacrt ugovora, koji bi trebalo da bude potpisan na tri godine.

Pregovori su u noći između nedelje i ponedeljka u ozbiljniju fazu, pa se očekuje da Kavaljaro u narednih nekoliko dana potpiše za Partizan. Jedini problem predstavlja njegov agent, koji se smatra za jednog od najuticajnijih u Argentini. Kavaljaro igra na poziciji plejmejkera, ali sjajno se snalazi i na krilu.

Sa druge strane, dogovorena je i pozajmica Takume Asana. Partizan je dugo pregovarao sa Arsenalom i na kraju su se prema našim informacijama dogovorili da Japanac stigne u Humsku na pozajmicu od godinu dana, sa otkupnom klauzulom od 1.600.000 evra.

Asano će u Partizanu će imjati godišnju platu od 400.000 evra, koliku je imao u Hanoveru u kom je bio na pozajmici prošle sezone. Podsetimo Asano je ofanzivni vezista, koji se dobro snalazi na nekoliko pozicija u napadu.

Ukoliko sve prođe kako se nadaju u Humskoj i na kraju dovedu Kavaljara i Asana, Partizanov tim će poprimiti potpuno drugačiji izgled, što će značiti da bi sve osim povratka šampionske titule u Humsku bio neuspeh.

Be the first to comment on "OVO JE NAPAD NA TITULU: Partizan završio dva ogromna posla, ostali još samo detalji!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*