ODE U REAL: Partizan ostao bez jednog od najvećih talenata srpske košarke!

Real Madrid odvodi još jednog bisera srpske košarke. Pretalentovani plejmejker Partizana Ilija Miljašević krenuće stopama dve godine starijeg Marija Nakića i preseliće se u Madrid.

Reč je o 15-godišnjem dečaku koji je nedavno blistao na Prvenstvu Srbije za pionire, gde su crno-beli ubedljivo osvojili titulu šampiona.

On je već dugo bio na meti „kraljevskog kluba“ koji je i pre dve godine pokušao da ga „uzme“, ali tada nije došlo do dogovora. Sada, ipak, jeste.

Saigrači su se putem društvenih mreža već oprostili od njega i poželeli mu sreću u jednom od najvećih evropskih klubova.

Milijašević važi za trenutno najvećeg talenta srpske košarke.

Real tako nastavlja tradiciju uzimanja najtalentovanijih košarkaša iz regiona kao što je to učinio sa Lukom Dončićem, a kasnije i sa Mariom Nakićem, koji su obojica kao pioniri stigli u špansku prestonicu.

O Nakiću se ovih dana mnogo piše i priča jer je bio MVP juniorskog fajnal-ejta Evrolige gde je Realu doneo šampionsku titulu, a svi se bave time za koju će reprezentaciju da igra, pošto može da bira čak između tri države (Srbija, Hrvatska i Španija).

1 Comment on "ODE U REAL: Partizan ostao bez jednog od najvećih talenata srpske košarke!"

  1. Takvu talentovanu decu treba gurati odmah u prvi tim da nebi mogli bogati da ih uzimaju

Leave a comment

Your email address will not be published.


*