CRNO-BELI ZALEĐENI U HUMSKOJ: Partizan sa igračem manje samo do boda protiv Mačve u nehumanim uslovima!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana odigrali su 0:0 sa Mačvom u 21. kolu Superlige Srbije.

Utakmica je odigrana u veoma teškim uslovima pošto sneg neprekidno pada ceo dan. Bilo je i priče da meč neće biti odigran, međutim dve ekipe su izašle na teren malo posle 18 časova.

Teren u Humskoj bio je u očajnom stanju, dva puta je duel prekidan da bi se očistile linije i u takvim uslovima bilo je veoma teško doći do gola.

To ne opravdava slabu igru Partizana, koji je pokušavao, ali nisu uspeli da slome otpor Mačve koja je igrala skoro sa B sastavom. Veliki broj prvotimaca kluba iz Šapca nije bio u stanju da odigra ovaj meč.

Crno-beli su od 44. minuta bili i sa igračem manje, pošto je Urošević dobio drugi žuti karton. To je dodatno otežalo posao ekipi Zorana Mirkovića, koja do kraja nije uspela da probije bunker Mačve.

Partizan je imao polušanse u prvom poluvremenu, a najbolju je propustio Urošević u 21. minutu. I Pantić je imao nekoliko pokušaja, a u 39. minutu isprečila mu se prečka.

Iako su u drugom poluvremenu imali igrača manje, Partizan je igrao bolje i konstantno su stvarali šanse u periodu od 50. do 65. minuta. Ipak, lopta nije htela u gol.

Do kraja su vicešampion Srbije imali još nekoliko polušansi, međutim mreža golmana Puletića je mirovala. Mora se spomenuti i čuvar mreže Mačve koji je branio odlično na ovom meču.

Sezona Superlige nastavlja se krajem februara naredne godine.

Be the first to comment on "CRNO-BELI ZALEĐENI U HUMSKOJ: Partizan sa igračem manje samo do boda protiv Mačve u nehumanim uslovima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*