LEGENDE OSTRVSKOG FUDBALA ODUŠEVLjENE MITROM: Jak je kao vo, maltretira odbrambene igrače, pravi naslednik Drogbe!

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda Fil Nevil i nekadašnji igrač Arsenala Martin Kion pohvalili su igru napadača Fulama Aleksandra Mitrovića.

Srpski reprezentativac je u prvih šest kola Premijer lige postigao pet golova i trenutno je zajedno sa Edenom Azarom na vrhu liste strelaca.

– Ako nastavi da bude tako efikasan, on će biti razlog Fulamovog ostanka u Premijer ligi – rekao je Kion.

Nevil se nadovezao uporedivši Mitrovića sa Dijegom Kostom.

– On nije Dijego Kosta, ali ima kvaliteta koje poseduje i Kosta – on je ‘gadan‘, užasno je igrati protiv njega i maltretira odbrambene igrače. U duelu sa Votfordom tako je naskočio Kabaselea kod kornera i pogodio prečku, to je bilo fantastično. On je igrač koji Fulamu daju dodatnu opciju.

Nekadašnji reprezentativac Engleske Džejmi Rednap izjavio je da bi Mitrović bio idealan igrač za Čelsi.

– Jak je kao vo, omogućuje saigračima da se uključe u igru i koristi agresivnost na pravi način. Već je dao pet golova i verujem da može da igra za neki od najboljih klubova u Premijer ligi. Fulamovi navijači me neće voleti zbog ovoga, ali bio bi savršen za Čelsi – jači je od Morate i brži od Žirua. Bio bi idealan kao naslednik Drogbe i Dijega Koste – kaže Rednap.

Novosti

Be the first to comment on "LEGENDE OSTRVSKOG FUDBALA ODUŠEVLjENE MITROM: Jak je kao vo, maltretira odbrambene igrače, pravi naslednik Drogbe!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*