KRSTAJIĆ POSLE PRESPAVANE NOĆI: Nekada Hag, danas VAR, samo su Srbi osuđeni na selektivnu pravdu! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je danas na svom Instagram profilu kolaž fotografije faula nad Aleksandrom Mitrovićem i na taj način pokazao razočaranje sudjenjem Felkisa Briha na utakmici protiv Švajcarske.

„Nažalost, samo Srbi su izgleda osudjeni na selektivnu pravdu. Nekada prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR…“, napisao je Krstajić ispod kolaž fotografije faula nad Mitrovićem.

Srbije je juče u drugom kolu Grupe E Svetskog prvenstva u Kalinjingradu izgubila od Švajcarske sa 1:2, a sudija Felkis Brih je u par navrata doneo diskutabilne odluke.

Navodno, Brih je čak i od sudija koje pregledaju snimke utakmice dobio preporuku da pogleda situaciju kada su dvojica švajcarskih fudbalera oborili Mitrovića u šesnaestercu, medjutim, odbio je i čak dosudio faul u napadu.

Fudbalski savez Srbije je Svetskog fudbalskoj organizaciji (Fifa) uputio žalbu na sudjenje, ali i „provokacije Švajcaraca Granita Džake i Djeradana Šaćirija prilikom proslave golova“, kada su na grudima, prekrštenih ruku pokazivali orla, simbola Albanije.

Srbiji je za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva potrebna pobeda protiv Brazila u poslednjem kolu Grupe E.

BETA

1 Comment on "KRSTAJIĆ POSLE PRESPAVANE NOĆI: Nekada Hag, danas VAR, samo su Srbi osuđeni na selektivnu pravdu! (FOTO)"

  1. sta ima politika sa sport ja mislim da do nije uredu ako se bavimo spotom neka bude tako spotrt a ne politika jeza je za vucica presednika srbije ok

Leave a comment

Your email address will not be published.


*