ZAKOPANE RATNE SEKIRE: Đukić se izvinio Vučeliću i upravi!

FOTO: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan saopštio je da se prvi trener Miroslav Đukić izvinio upravi zbog neprimerenih izjava prethodnih dana.

Partizan je u saopštenju istakao da je Đukić “ izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku Kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora“.

– Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje. U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku Kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja, stoji u saopštenju Partizana objavljenom na zvaničnom sajtu.

Klub je istakao da je tokom dana u prostorijama održan sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, prvim trenerom Miroslavom Đukićem i prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem.

– Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan. Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti, zaključuje se u saopštenju.

B92

 

Be the first to comment on "ZAKOPANE RATNE SEKIRE: Đukić se izvinio Vučeliću i upravi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*