OVO BI BILO VELIKO IZNENAĐENjE: Borjan želi da ode iz Zvezde, njegova zamena je bivši golman Partizana!?

Vladan Lukić Marakana

Crvena zvezda bi ovog leta mogla da napravi promenu među stativama.

Milan Borjan je odlučan u svojoj nameri da karijeru nastavi u inostranstvu, pa će srpski šampion verovatno morati da mu potraži zamenu.

Kurir navodi, da će crveno-beli pokušati odličnog čuvara mreže da zadrže do kraja kvalifikacija, a uporedno razmišljaju o angažovanju Milana Lukača. Ostaje da se vidi, da li bi nekadašnji čuvar mreže Partizana pristao na takvu soluciju.

Borjan je imao sjajnu sezonu u Zvezdinom dresu, te je sigurno veliki broj klubova zainteresovan za njegov potpis. Njemu ugovor sa Zvezdom ističe naredne sezone, pa će srpski šampion njegovim potencijalnim odlaskom dobiti obeštećenje.

Sa druge strane, ništa lošiju sezonu nije imao ni Lukač. Branio je na 29 utakmica za Ahisar u turskoj Superligi, a pomogao je svom timu da stigne i do trofeja u Kupu.

On je u Tursku stigao 2015. godine kao slobodan igrač, nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Partizanom. Lukač je tokom boravka u Humskoj pružao izuzetne partije, a najviše se pamte dva odbranjena penala u večitom derbiju, kada je zaustavio udarce Mijailovića i Ninkovića.

 

Be the first to comment on "OVO BI BILO VELIKO IZNENAĐENjE: Borjan želi da ode iz Zvezde, njegova zamena je bivši golman Partizana!?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*