AMERIKANAC VERUJE U NOVAKA: Samo Đoković može da pobedi Nadala na Rolan Garosu!

Nadal-djokovic-tenis

Greg Rusedski, nekadašnji četvrti igrač sveta, smatra da je Novak Đoković jedini igrač koji može da savlada neprikosnovenog Rafaela Nadala na Rolan Garosu.

‘Bik sa Maljorke’ aktuelni je šampion drugog Grend Slema sezone, a prošlogodišnji trijumf u Bulonjskoj šumi bio mu je jubilarni deseti.

„Dominik Tim? Mislim da je to neka potpuno druga priča. Rafa ga je prošle godine uništio ovde u polufinalu – ne može ni da mu priđe kada se igra na pet setova. S druge strane, Aleksander Zverev je tu negde, ali da li može fizički da isprati Nadala?“, upitao je Rusedski i potom nastavio:

„Jedini čovek koji njega može da pobedi u Parizu jeste Novak Đoković. Uostalom, pa samo su ga Novak i Robin Soderling i pobeđivali na Rolan Garosu. Svi se nadamo da će Novak ponovo dostići taj vrhunac i takvu formu“.

Novak je takmičenje na Otvorenom prvenstvu Francuske započeo rutinskom pobedom protiv Rožerija Dutra da Silve, i sada ga čeka malo poznati Španac, dok je Rafa osvojio prva dva seta protiv Simonea Bolelija, pre nego što je pao mrak pri vođstvu Italijana 3:0 u trećem.

B92

Be the first to comment on "AMERIKANAC VERUJE U NOVAKA: Samo Đoković može da pobedi Nadala na Rolan Garosu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*