JOKANOVIĆ: Mitrović je neverovatan igrač!

Fulam je u na korak do Premijer lige. Prednost Derbija iz prvog meča (1:0) je nadoknađena na „Krejven kotidžu“ (2:0), Sesenjon i Odoi su sa dva sjajna gola odveli klub koji s klupe sjajno vodi Slaviša Jokanović na „Vembli“ posle 43 godine.

– Igrali smo fantastičan fudbal, kontrolisali smo sve, stvorili mnogo šansi i obradovali klub i navijače – sumirao je Jokanović meč polufinala plej-ofa – Na „Vembliju“ treba da igramo našu igru, budemo koncentrisani i uživamo. Oborili smo mnoge rekorde ove sezone, prvi smo tim koji je izgubio prvi meč a plasirao se u finale. Verujem u sebe, ekipu, našu filozofiju fudbala i uspeh na „Vembliju“, za koji ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo.

Zna Jokanović da cela sezona staje u tih 90 minuta u subotu, ali je, hvaleći ceo tim, posebno izdvojio strelca Rajana Sesenjona, koji u petak puni 18 godina, i igrača utakmice, našeg Aleksandra Mitrovića.

– Sesenjon je mlad a poseban, samouveren, razmišlja samo o terenu. Mitrović je neverovatan, mediji stalno pišu o njemu, mnogi klubovi ga jure, a on je sa obe noge na zemlji. Njega ništa ne dotiče, igra fudbal i uživa. Veliki igrač – komentarisao je Jokanović.

Fulam će se u finalu plej-ofa sastati sa boljim iz duela Aston Vila – Midlzbro (prvi meč 1:0).

Novosti

Be the first to comment on "JOKANOVIĆ: Mitrović je neverovatan igrač!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*