MILOJEVIĆ: Neću dozvoliti nikakvo opuštanje u Novom Sadu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da protiv Vojvodine u Novom Sadu neće dozvoliti nikakvo opuštanje u ekipi, uprkos tome što je šampionska titula već osvojena.

– Igramo pretposlednju utakmicu ove sezone i igraćemo je kao što smo igrali prethodne. Možda za nas u ovom trenutku nije od takmičarskog značaja, ali očekujem pravu derbi utakmicu. Vojvodina zaslužuje bolje mesto na tabeli, igraju pred svojim navijačima, pobedili su i Partizan u Novom Sadu i neće nedostajati tog takmičarskog karaktera – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Kako je naveo, u ekipi zbog kartona neće biti Srđan Babić, još nekoliko igrača ima manje probleme sa povredama, pa je moguće da šansu dobiju neki koji su do sada imali manju minutažu.

– Uvek je lepo igrati na Karađorđu i očekujem da će publika uživati. Ne sme da bude opuštanja i ne dozvoljavam ga. To jesu utakmice gde ne bih želeo da imamo problema sa povredama, ali uvek mora da se nađe motiv i mislim da dok se igra u Zvezdi uvek se ima motiva. Moram da pohvalim i igrače, jer iako su već šampioni, pokazuju veliku dozu profesionalizma, odlično treniraju i u ovakvim uslovima uspevaju da nađu motiv i to me izuzetno raduje i nadam se da će do kraja prvenstva biti tako.

Utakmica 6. kola plej-ofa Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Novom Sadu.

Tanjug

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ: Neću dozvoliti nikakvo opuštanje u Novom Sadu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*