TITULA UZ ZVUK SIRENE: Juniori Crvene zvezde ponovo šampioni Srbije!

FOTO: Mega Bemax

Juniori Crvene zvezde ponovo su prvaci Srbije. Pogotkom uz zvuk sirene kapitena Zorana Paunovića, crveno-beli su u veoma uzbudljivom meču pobedili ekipu Mega Bemaksa posle produžetka – 84:82.

Iako je lider tima sa Malog Kalemegdana, promašio na desetine šuteva u drugom poluvremenu, uspeo je da pogodi kada je to bilo najpotrebnije i da direktno odluči šampiona naše zemlje.

Publika u ispunjenoj hali “Mega Faktori” je gledala veliku borbu tokom svih 45 minuta, okršaj je potpuno bio dostojan finala. Paunović i Tomašević su napravili razliku u prvom poluvremenu, ali kada im je ponestalo snage, Mega se potpuno vratila u igru i došla na prag pobede.

U seriji grešaka sa obe strane, zbog prevelikog pritiska koji je bio na mladim igračima, kao meč viner isplivao je Paunović. Ovom susretu su prisustvovali i čelnici klubova, kao i prvotimci Mege. Košarkaši Partizana u meču za treće mesto savladali su ekipu Beka 99:93, a centar crno-belih Marko Pecarski proglašen je za MVP završnog turnira.

Dvorana: Mega Faktori. Gledalaca: 500. Sudije: Prpa, Stefanović, Strika.
CRVENA ZVEZDA: Mašić, Simović 3, Jovanović, Popović 6 (10sk), Pavićević 8, Lakić 10, Vasić 4, Paunović 31 (32-12 iz igre), Radaković, Tomašević 20, Cojbašić, Živanović 2.
MEGA BEMAKS: Musić, Drobnjak 2 (8sk), Mišković 24 (7sk), Jovanović 10 (13sk), Kljajević, Nedeljković, Marjanović 22 (6sk), Langović 6, Cerovina 9, Kuzmanović 6, Mehić, Islamović 3.
Po četvrtinama: 26:23, 21:20, 16:22, 10:8 (11:9).

NOVOSTI

Be the first to comment on "TITULA UZ ZVUK SIRENE: Juniori Crvene zvezde ponovo šampioni Srbije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*