IZ NjEGOVIH USTA, U BOŽJE UŠI: Jedan od najboljih fudbalera Brazila smatra da će Srbija proći u osminu finala SP!

Svetsko prvenstvo u Rusiji sve je bliže.

Kao što je poznato reprezentacija Srbije nalazi se u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom. Orlove čeka velika borba za plasman u osminu finala.

Jedan od najboljih fudbalera Karioka, Marselo, smatra da će u nok-aut fazu takmičenja proći Brazil i Srbija.

– Jasno je da je moj Brazil favorit u grupi, a ja verujem da će u nastavak takmičenja i Srbija. Ne pričam ovo jer govoim za srpske novine, već što zaista tako mislim. Srbija je skup profesionalaca koji znaju fudbal, a igraju u velikim evropskim klubovima, što znači da imaju iza sebe i iskustvo, što je i te kako bitno na turnirskom takmičenju. Samo, nikako ne smemo potceniti, ni mi, a ni vi, jednu Švajcarsku koja ima sastav koji dugo godina igra zajedno i postiže korektne rezultate. A i Kostarikanci su na prošlom Mundijalu u mojoj zemlji bili hit. Dalje, biće to žestoka borba, svaka utakmica će imati svoju tenziju o treba razmišljati o svakom protivniku na isti način, rekao je Marselo u velikom intervjuu za Večernje Novosti.

Be the first to comment on "IZ NjEGOVIH USTA, U BOŽJE UŠI: Jedan od najboljih fudbalera Brazila smatra da će Srbija proći u osminu finala SP!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*