PODGORIČANE ČEKA PAKAO: Zvezdi stigla velika podrška pred Budućnost!

Borba za titulu u ABA ligi i plasman u Evroligu kreće u ponedeljak. Prvi duel finalne serije regionalnog takmičenja igraju Budućnost i Crvena zvezda (19.00).

Crveno-beli su tim povodom napravili zanimljiv snimak sa porukama podrške koji objedinjuje reči koje su im uputili navijači, članovi porodice, ali i bivši saigrači.

– Mnogi su sumnjali u vas, a sada ste tu gde jeste. Još samo par utakmica, par koraka i bićete tamo gde zaslužujete. Verujte jedni u druge jer snaga tima je dovoljno jaka da pobedi sve – poručila je Nataša Kovačević.

Brojnim navijačima i mališanima koji su Zvezdi poželeli sreću pred prvi finalni duel u “Pioniru” pridružili su se i bivši igrači Nikola Kalinić i Marko Gudurić, a prednjačio je Luka Mitrović.

– Želim vam puno sreće u finalu ABA lige. Znanja i motivacije znam da vam ne manjka. Da svi gledamo Evroligu u Beogradu i sledeće sezone jer ona tamo i pripada – rekao je Mitrović koji dobro zna kako je podizati pehar.

Među onima koji su uputili reči podrške crveno-belima bili su i ragbisti Crvene zvezde, supruga Dilana Enisa, odbojkašica Ana Bjelica, sestra Milka Bjelice, roditelji Matijasa Lesora i mnogi drugi.

Novosti

 

Be the first to comment on "PODGORIČANE ČEKA PAKAO: Zvezdi stigla velika podrška pred Budućnost!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*