DOŠAO, VIDEO, IZDOMINIRAO: Bogovski debi Zlatana Ibrahimovića u MLS ligi i gol sa skoro 40 metara! (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović se na sjajan način predstavio američkoj publici i pokazao da ćemo i u MLS ligi moći da uživamo u njegovoj fudbalskoj magiji.

Neverovatni Šveđanin je kao rezervista postigao dva pogodka u gradskom derbiju između Galaksija i Los Anđeles FC-a. Zlatan i ekipa su slavili sa 4:3, iako su u 48. minutu gubili sa 3:0!

Ibrahimović je svoj šou imao u završnici utakmice. U igru je ušao u 71. minutu pri rezultatu 3:1 za rivala. Samo dva minuta kasnije Pontius je smanjio na 3:2, a zatim je usledila Ibrina magija.

Zlatan je prvi gol u dresu Galaksija postigao u 77. minutu i to je bilo remek delo. Ibrahimović je neverovatnim udarcem sa skoro 40 metara savladao golmana gostiju, a zatim zbog skidanja dresa dobio i žuti karton. Veliku pobedu svom timu doneo je još jednim lepim golom, ovoga puta glavom, u 91. minutu na asistenciju Ešlija Kola.

Pored Ibrahimovića i Pontiusa, gol za domaćina postigao je i Letget. U poraženom taboru Los Anđelesa Karlos Vela je bio dvostruki strelac, a Stereš je postigao autogol.

Ibrahimović je tako na svom debiju pokazao da MLS liga ima svog novog najboljeg fudbalera. Posle ovoga, čak će i Amerikanci morati da zavole fudbal!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

Be the first to comment on "DOŠAO, VIDEO, IZDOMINIRAO: Bogovski debi Zlatana Ibrahimovića u MLS ligi i gol sa skoro 40 metara! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*