ŠPANAC I AUSTRALIJANAC U KLINČU: Žestoka Tviter rasptava Kirjosa i Verdaska! (FOTO)

Meč trećeg kola Mastersa u Majamiju između Tanasija Kokinakisa i Fernanda Verdaska pored pobede Španca obeležila je i svađa dva igrača.

Verdasko se žalio da jedan od članova Kokinakisovog tima pravi buku, na šta je Australijanac odgovorio da je to njegov otac.

– To je moj je***i otac, odbrusio je Tanasi.

Fernando je kasnije osvojio taj-brejk i prošao u naredno kolo.

Tokom njihovog meča, osim na terenu, bilo je zanimljivo i na Tviteru. Nik Kirjos iskoristio je priliku da potkači Verdaska.

– Nadam se da će Tanasis dobiti meč, Verdasko je najogorčeniji igrač na Turu, sigurno je frustriran zbog manjka uspeha u duelima sa Austalijancima, napisao je Nik, ali je potom i obrisao tvit.

– Kada već imaš hrabrosti da objaviš tvit u kome vređaš drugog igrača, onda bi morao isto da postupiš i da ga ne obrišeš, ubrzo je odgovorio Nando, što je bio samo početak:

– Iskreno, sve ovo bih rekao i Fernandu u lice, a tvit sam obrisao jer nisam želeo da privučem nepotrebnu pažnju na sebe. Sada prekidam ovu priču. Hvala ti što si me blokirao, verujem da ti je bilo potrebno dosta hrabrosti za tako nešto, zaključio je Kirjos, a tačku stavio njegov trener:

– Ja sam samo mislio da je zabavan podatak, kada sam rekao Niku da je Fernando šest puta uzastopno poražen od Australijanaca.

 

Be the first to comment on "ŠPANAC I AUSTRALIJANAC U KLINČU: Žestoka Tviter rasptava Kirjosa i Verdaska! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*