POKER PEVACA: Totenhem posle preokreta i Kejnove povrede pojeo Trešnjice!

Fudbaleri Totenhema savladali su posle preokreta Bornmut u gostima sa 4:1.

Ovo je veoma važan trijumf za Pevce koji su sa nova tri boda prestigli Liverpul i trenutno se nalaze na trećem mestu sa 61. osvojenim bodom.

Ipak, utakmica nije krenula ni malo dobro po Sparse. Bornmut je poveo već u 7. golom Stanislasa. Domaćin je u uvodnom delu meča potpuno dominirao, i lako je mogao da postigne još koji gol.

U 34. minutu Totenhem je zadesila još jedna nedaća. Kejn se povredio nakon što je postigao gol koji je opravdano poništen zbog ofsajda. Golman Bornmuta Asmir Begović nezgodno je udario najboljeg napadača Evrope u stopalo, pa je ovaj morao da napusti teren i prepusti svoje mesto Eriku Lameli.

Samo minut kasnije konačno dobre vesti za Sparse, posle sjajne asistencije Orijea Ali je izjednačio na 1:1. To je bio rezultat kojim se otišlo na poluvreme.

U nastavku utakmice Totenhem nije dozvolio iznenađenje. Poketinov tim postigao je tri gola. Son je bio dvostruki strelac, a Orije je u nadoknadi postavio konačnih 4:1.

Pored povrede Kejna, Ali i Rouz su takođe zbog manjih problema napustili teren, pa treba videti da li nekoga od njih trojice čeka duža pauza.

Sparsi sledeće nedelje gostuju Svonsiju u 1/4 finalu FA kupa, dok će Bornmut dočekati VBA u okviru Premijer lige.

Be the first to comment on "POKER PEVACA: Totenhem posle preokreta i Kejnove povrede pojeo Trešnjice!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*