POBEDA ZA KRAJ PRIPREMA: Đerlek doneo Partizanu trijumf nad Šahtjorom! (VIDEO)

FOTO: FK Partizan

Ekipa Partizana pobedila je Šahtjor iz Soligorska sa 2:1 u poslednjem pripremnom meču pred šesnaestinu finala Lige Evrope.

Golove za Partizan postigli su Tavamba u 49. i Đerlek u 83. minutu, dok je jedini strelac za goste iz Belorusije bio Miletić, koji je u 69. autogolom doneo izjednačenje Šahtjoru.

Izabranici Miroslava Đukića nisu želeli mnogo da se forsiraju na meču protiv Belorusa zbog eventualnih povreda.

Zbog toga smo gledali tvrdu utakmicu, bez mnogo tempa i dosta grešaka – barem je tako bilo u prvom poluvremenu.

Nastavak meča doneo nam je mnogo više uzbuđenja, što se vidi i po rezultatu na semaforu.

Beogradski klub došao je u vođstvo posle samo četiri minuta u drugom periodu. Pantić je šutirao, a Tavamba je postavio nogu, posle čega je lopta završila u golu.

Crno-beli nastavili su da pritiskaju, ali u 69. minutu Šahtjor dolazi do izjednačenja. Lopta je pogodila Miletića u stopalu i završila iza leđa Stojkovića. Ni iz čega su Belorusi došli do izjednačenja.

Još jači napadi Partizana su usledili, a do gola su došli u 83. minutu. Urošević je centirarao, a mladi Đerlek postigao gol za 2:1. Do kraja meča nije bilo golova pa su crno-beli došli do pobede.

Ovo je bila poslednja pripremna utakmica za ekipu iz Humske, pošto ih u četvrtak očekuje meč 1/16 finala Lige Evrope kada se sastaju sa Viktorijom iz Plzenja. Revanš meč na programu je nedelju dana kasnije u Češkoj.

B92

Be the first to comment on "POBEDA ZA KRAJ PRIPREMA: Đerlek doneo Partizanu trijumf nad Šahtjorom! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*