NIKOLIĆ: Bojim se za Partizan!

U dva navrata su košarkaši Partizana imali dvocifrenu prednost u Skoplju, ali su na kraju izgubili od MZT-a sa 92:89. Trener Miroslav Nikolić nije bio zadovoljan.

– Nismo još uvek dovoljno uigrani, imamo mlad tim koji se polako upoznaje. Pravili smo mnogo gluposti u ovom meču i MZT je tim koji je znao kako to da kazni. Koncentracija nije bila na nivou kada je to bilo potrebno, ali je ovo deo iskustva – kaže Nikolić.

Osvrnuo se na sam meč.

– Prvo poluvreme smo dobro odigrali, stekli i 10 poena prednosti, ali smo ponovo pravili greške u odbrani. Stranci su solirali u drugom delu, nisu razigravali saigrače i usledio je poraz. Borili smo se do kraja i nastavićemo da se borimo i u ostalim mečevima. Čekaju nas četiri gostovanja na narednih pet utakmica.

Imao je Muta samo reči hvale na račun rivala i poručio da mu nije svejedno kada pogleda kalendar i broj mečeva.

– Po meni MZT ima solidan tim koji se definitivno neće boriti za opstanak, već će biti u zlatnoj sredini tabele i tu ćemo biti i mi. Četiri ekipe su se već izdvojile – Cedevita, Budućnost, Zvezda i Olimpija, Mega i FMP ne igraju Evropu, mi imamo drugačiji ritam utakmica. Bojim se za Partizan – zaključio je Nikolić.

Novosti