ZVEZDA PREDSTAVILA TRENERA: Milojević ponosan što se vratio u voljeni klub!

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da nije mogao da odbije poziv tog kluba i da ne želi da daje velika obećanja, ali da će učiniti sve što je do njega da se ostvare ciljevi.

„Sve se dogadjalo veoma brzo. Poziv Zvezde nisam mogao da odbijem. Jednostavno, želim da ostavim neki trag. Od mene nećete čuti velika obećanja. Zvezda mora da ima najviše ciljeve. Sasvim sam svestan u koju situaciju sam došao. Ja sam neko ko veruje u rad i disciplinu“, rekao je Milojević na promociji na stadionu „Rajko Mitić“.

Milojević je sa Zvezdom potpisao jednogodišnji ugovor, a na klupi crveno-belih će zameniti Boška Djurovskog, koji je u finišu sezone postavljen kao privremeno rešenje posle odlaska Miodraga Božovića.

Milojević je izjavio da su ciljevi u Crvenoj zvezdi najviši i da će uraditi sve što je do njega da oni budu ostvareni.

„Fudbal je moj život i daću sve od sebe da probamo da ispunimo zacrtane ciljeve. Naučio sam da ne treba da se vraćamo u prošlost i gledamo šta je iza nas. To smo dobro analizirali da se ne bi dogadjalo u budućnosti“, kazao je on.

Milojević je rekao da igrače ne deli na stare i mlade, odnosno domaće i strane, već na dobre i loše.

Takodje, istakao je da igračima iz omladinske škole treba dati šansu.

„Našoj deci treba dati šansu. Zvezda je veliki sistem, u kom sve treba ukomponovati. Nikad igrače nisam delio na stare i mlade, delim ih na dobre i loše. Na meni je da svakom dam šansu da na treningu pokaže talenat. Svako će imati priliku da me ubedi da može da nosi dres Zvezde“, rekao je Milojević.

Po njegovim rečima, vremena „i ima i nema“, prelazni rok je dug i posle analiza će se videti šta je najbolje za Zvezdu.

Milojević će prozivku igrača obaviti u petak, kada će početi pripreme prvog tima Crvene zvezde za novu sezonu.

Beta

FOTO: Youtube screenshot