VELIKI SKANDAL U ITALIJI: Šveđanin reketom pogodio srpskog tenisera u lice, usledila hitna operacija!

Malo poznati srpski teniser Ilija Vučić zaradio je bizarnu i nezgodnu povredu na čelendžeru u italijanskom gradu Sondrio.

Šveđanin Patrik Rozenholm, koji trenutno zauzima 429. mesto na ATP listi, tokom trećeg seta duela sa Lukom Pankaldijem izgubio je poen i nervozno reagovao.

On je besan bacio reket u pravcu zavese koja se nalazila iza njega, ali je tom prilikom u lice pogodio srpskog tenisera.

Vučić je hitno prebačen u bolnicu gde je operisan, a ostao je i bez dva zuba. Zbog ove povrede morao je da se povuče sa turnira u dublu, gde je stigao do četvrtfinala sa partnerom Markom Eriksenom.

Rozenholm, koji je pogodio reketom Srbina, je momentalno diskvalifikovan i kažnjen sa 500 evra, ali i oduzimanjem osvojenih poena na čelendžeru u Sondriu.

Ilija Vučić je malo poznati srpski teniser rođen 1990. godine. Ne takmiči se u singlu, a u konkurenciju parova trenutno drži 193. poziciju na svetu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!