PAKAO ZA ĐOKOVIĆA U INDIJAN VELSU: Novak na istoj strani žreba sa Nadalom, Federerom, Nišikorijem, Del Potrom….

Srpski teniser Novak Đoković nije imao nimalo sreće u žrebu za Indijan Vels.

U njegovoj strani žreba nalaze se Rafael Nadal, Rodžer Federer, Huan Martin del Potro, Nik Kirijos, Aleksandar Zverev. Sa ovim teniserima Novak može da se sastane do polufinala, a ukoliko prebrodi sve teške mečeve tamo ga čeka takođe nimalo naivan zadatak: Kei Nišikori, Marin Čilić ili Grigord Dimitrov.

Jedina olakšavajuća okolnost je potencijalni meč Federera i Nadala u četvrtom kolu, pa Novak neće moći da igra sa jednim od dva velika rivala.

Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom ga očekuje pobednik duela Kajl Edmund Gastao Elijaš. Već u trećem kolu moguć je novi meč sa Del Potrom, zatim bi usledio Kirijos, a u četvrtfinalu Novak bi išao na Rafu ili Rodžera.

Endi Marej je za razliku od svoj najbližeg pratioca imao puno sreće u žrebu. Njemu su od težih protivnika zapali Sten Vavrinka i Žo Vilfred Conga.

Viktor Troicki će u prvom kolu igrati protiv Dolgopolova, dok Lajovića očekuje poslednji meč kvalifikacija protiv Tobijasa Kamkea iz Nemačke.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!