KAKAV JE IGRAČ HARI KEJN: Napadač Totenhem sa dva gola srušio Everton (VIDEO)

Fudbaleri Totenhema upisali su važan trijumf u 27. kolu Premijer lige.

Sparsu su na Vajt Hart Lejnu savladali Everton sa 3:2.

Ponovo je junak trijumfa bio neverovatni Hari Kejn, koji je postigao dva pogodka. Prvi je bio pravo remek delo, opalio je najbolji strelac lige loptu sa 30-ak metara i savladao nemoćnog Roblesa. Totenhem je na odmor otišao sa prednošću od 1:0, ali po prikazanom Pevci su morali bar još dva, tri gola da daju.

Ništa se nije menjalo ni u nastavku, Sparsi su bili bolji tim. Posle velike greške odbrane Evertona, Kejn postiže i drugi pogodak u 86. minutu. Posle ovoga gledali smo mirniji meč, ali su nas oba tima u poslednjih 10 minuta prijatno iznendila. Prvo je Lukaku iskoristio gešku Vertongena i u 81. minutu savladao Ljorisa. Promene rezultata nije bilo sve do 92. kada je Ali, na šmekerski način postigao 13. gol u sezoni i povisio na 3:1. Ipak, Everton se nije predavao i već u sledećem napadu je preko Valensije smanjio na 3:2. To je bio i poslednji važan detalj sa utakmice, pa su Pevci stigli do važne pobede.

Ovom pobedom Totenhem je ostao na drugom mestu i sada ima 56 bodova. Karamele su doživele prvi poraz još od 19. decembra, pa se nalaze na sedmom mestu sa 44 boda.