POSLE BRUKE ODLIČNA PARTIJA: Partizan lagano savladao poljskog prvoligaša

marko-nikolic-partizan-fk

Posle današnjeg poraza od nemačkog četvrtoligaša, Partizan je zabeležio laganu pobedu protiv poljske Korone rezultatom 2:0 (2:0).

Partizan je več posle 20 minuta igre imao prednost od dva gola razlike, preko Đurđevića, kome je asistirao Radin i Mihajlovića. Posle tih 20 minuta Partizan se malo povukao i do kraja poluvremena imao još par šansi. Najbolju šansu u prvom poluvremenu propustio je novajlija Tavamba, na asistenciju Mihajlovića.

Drugo poluvreme je bilo slično kao i drugi deo prvog poluvremena, Partizan je uglavnom držao loptu i opet imao par dobrih prilika dok su poljaci samo pred kraj utakmice pritisli crno-bele i zabeležili nekoliko dobrih prilika.

Dobre partije, pored strelaca na današnjoj utakmici imali su Radin, koji je u 65. minutu izašao zbog povrede i po malo zaboravljeni Nebojša Kosović. Posle povrede Milana Radina, Everton je odigrao ostatak utakmice na poziciji desnog beka.

Korona je trenutno na 9. mestu u poljskoj ligi.

Partizan je nastupio u ovom sastavu:

Stevanović; Radin (Jevtović od 68.), Milenković, Čirković, Bogosavac; Janković, Kosović, Everton, Mihajlović; Đurđević, Tavamba (Ilić od 73.)