BORIS VERUJE U NOVAKA: Đoković može da nadmaši Federera!

Boris Beker je posle rastanka sa Novakom Đokovićem, nastavio da daje izjave o srpskom teniseru.

Nemac je i ovoga puta imao samo lepe reči o bivšem saradniku i uveren je da će Novak uspeti da se vrati na pobednički kolosek.

–  Ne vidim razlog zbog kog bi Novak imao problem da se vrati. Igrao je dobro na završnom Mastersu, Nišikoriju prepustio samo dva gema u polufinalu (6:1, 6:1), samo jedan meč, finale, je napravilo razliku na rang listi. Nije zaboravio kako da dobija velike mečeve, a po onome što čujem iz njegovog tima povećao je intenzitet treninga i mislim da nije daleko od najbolje forme – rekao je Beker.

Boris smatra i da srpski teniser ima dobre šanse da nadmaši Federerov rekord u osvojenim Gren slemovima.

– Nivo na kom je Novak igrao u prethodne tri godine pokazuje da bi mogao da nadmaši Federera. Ako ostane zdrav, motivisan i gladan uspeha ima šansu. Rafa nije osvojio grend slem trofej već dve godine zbog problema sa povredama, ali ne treba ni njega otpisati. Ako napravi dobar raspored turnira svašta je moguće. Ali, kada biram između njih dvojice Nole ima veće šanse – uveren je Beker.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!