PREMIJER LIGA: Junajted baš nema sreće, Ostin doneo pobedu Sautemptonu (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda upisali su i četvrti uzastopni remi na svom stadionu u okviru Premijer lige. Ekipa Žozea Murinja odigrala je 1:1 sa Vest Hemom.

Gosti iz Londona poveli su već u 2. minutu golom Sakoa. Ovo je bio najbrži pogodak gostujuće ekipa na Junajtedovom stadionu u istoriji. Đavoli su se ubrzo opasuljili, pa su krenuli u pravu opsadu protivničkog gola, to im se isplatilo u 21. minutu. Pogba je sjajno uposlio Ibrahimovića, koji je glavom savladao Rendolfa. I posle pogodka Murinjov tim je igrao odlično. Ređale su se šanse, ali i odbrane golmana Vest Hema. Na odmor se otišlo sa 1:1. Junajted je odigrao nešto slabije u drugom poluvremenu, ali je i u njemu propustio pregršt dobrih šansi. Na kraju, kao i Hiton pre neko kolo, golman Čekićara Rendolf bio je pravi heroj. Ovim bodom Mančester je ostao na petoj poziciji i ima 20 bodova. Vest Hem je trenutno 16. sa 12 poena. Žoze Murinjo je veći deo utakmice proveo na tribinama, pošto je posle jednog izliva besa isključen u prvom poluvremenu.

U drugom meču od 17:30 Sautempton je sa 1:0 na svom terenu savladao Everton. Jedini gol na meču videli smo posle nekih 40-ak sekundi kada je Čarli Ostin, na asistenciju debitanta Simsa ubacio loptu u mrežu. Soton je i do kraja utakmice bio daleko bolji rival, ali su propustili veliki broj prilika da dođu do ubedljivijeg trijumfa.