RONALDO: Ovo neće biti moj poslednji ugovor!

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da novi ugovor koji je potpisao sa tim klubom neće biti njegov poslednji profesionalni ugovor.

Ronaldo je danas na Santjago Bernabeu produžio ugovor sa Realom do juna 2021. godine.

„Želim da zahvalim predsedniku Reala, klubu, saigračima, svima koji su mi pomogli da stignem do ovoga. Ovo je veoma važan dan. U više navrata sam rekao da ovaj klub nosim u srcu, da je deo mene. Ovo je poseban trenutak u mom životu, ostaću ovde još pet godina, a da se zna, ovo neće biti moj poslednji ugovor“, rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.

„Želim da nosim ovaj dres sa ponosom i siguran sam da ću na isti način golovima i titulama, nastaviti da doprinosim i u narednih pet godina“, dodao je on.

Portugalac je naveo da još ne zna kada će završiti karijeru.

„Ko zna šta budućnost nosi. Naravno, želeo bih da završim karijeru u ovom klubu. Ovo je moj pretposlednji ugovor. Želim da ostanem ovde mnogo godina. Oduševljen sam“, rekao je on.

Ronaldo je 2009. godine iz Mančester junajteda prešao u Real, za koji je odigrao 360 utakmica i postigao 371 gol. S klubom je osvojio šampionsku titulu, dva Kupa kralja, dve Lige šampiona, Superkup Španije, Superkup Evrope i svetsko klupsko prvenstvo.

On je jedan od najvećih favorita za osvajanje Zlatne lopte, pošto je prošle sezone pored osvajanja Lige šampiona osvojio i Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Portugala.

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je da je Ronaldo živa legenda kluba.

„Ti si najbolji strelac u klupskoj istoriji. Ti si jedinstven. Postigao si više od 50 golova u svakoj od prethodnih šest sezona. Gledajući uspehe iz prošle godine, zaslužioi si da osvojiš Zlatnu loptu. Ovo je poseban dan za Real Madrid. Ti uvek želiš više i bićeš deo kluba još mnogo godina. Kristijano, mi delimo iste ambicije, iste želje. Želimo da nastavimo da gradimo ovu legendu“, rekao je Peres.

Beta