ČUDO U MILANU: Posrnuli Inter preokrenuo i savladao Staru damu (VIDEO)

Fudbaleri Intera došli su do velike pobede, posle očajno starta sezone. Neroazuri su na Đuzepe Meaci savladali navećeg favorita u Seriji A Juventus sa 2:1.

Posle prvog poluvremena nije bilo golova, ali je domaćin bio taj koji je bio bolji. Ikardi je propustio najveću šansu, kada je u 34. minutu pogodio stativu. Imao je i Kandreva lepu priliku, ali ni on nije bio precizan.

Drugo poluvreme donelo nam je tri gola i rasplet na utakmici. Juventus je u 66. minutu poveo preko Lihtštajnera. Ipak, Inter nije dugo čekao na izjednačenje. Ikardi je pogodio na asistenciju Banege samo 120 sekundi kasnije. Nastavio je milanski velikan sa dobrom igrom, koju je krunisao potpunim preokretom. Ikardi je sjajno uposlio rezervistu Perišića, kome nije bilo teško da savlada Bufona i donese Interu vođstvo od 2:1. Posle tog gola Juve je pokuša da stigne do remija. Banega je pocrveneo u 90. minutu posle drugog žutog kartona. Ipak, promene rezultata više nije bilo, i ako je Dibala u četvrtom minutu nadoknade imao veliku šansu.

Ovo je Juventusu prvi poraz u novoj sezoni, pa sada gleda u leđa Napoliju sa bodom manje. Inter se trijumfom popeo šesto mesto i ima sedam bodova, dva manje od crno-belih iz Torina.

Fiorentina i Roma zatvaraju kolo u 20:45.