ISMEVALI SRBIJU: Kako je pobeda SAD u finalu proslavljena u jednoj od najgledanijih emisija (VIDEO)

Košarkaši SAD su u finalu OI ubedljivo pobedili Srbiju sa 96:66.

Ovaj poraz srpske reprezentacije je ismejan u jednoj od najpopularniji američkih humorističkih emisija.

Poznati komičar Konor O’Brajan je rekao da zbog TV prava ne može da pokaže gledaocima snimak meča u kome je Amerika savladala Srbiju, ali da je zbog toga on uspeo da organizuje da se pojedini delovi utakmice ponove pred njegovom publikom.

Pojavila su se dva tamnoputa košarkaša u dresovima SAD, i dvojica malih dečaka u dresu Srbije. Dečkići su nemo posmatrali kako visoki i stariji rivali zakucavaju i poentiraju pored njih.

Samo jedna reč može da opiše ovako nešto, sramota. Verovatno je taj isti Konor zaboravio kako je njegova reprezentacija 2002. poražena u sred Indijanapolisa, u sred Amerike. Dovoljno je reći da je Amerika čak 46 puta veća od Srbije. Ali „gospodinu“ Konoru je izgleda mnogo smešno da ismeva dosta manjeg, ali ne i manje vrednog, od sebe. Međutim, nema veze, dogodiće se još jedan Indijanapolis, nadamo se uskoro, pa ćemo da vidimo šta će tad „šaljivdžija“ da osmisli.

Američki košarkaši su zasluženo došli do pobede u finalu, ali ovakvo prikazivanje tog meča vređa i njih, ne samo nas. Svaki dalji komentar je suvišan, pogledajte ovaj sramni video snimak.