BALAŽIC: Ponovo će protivnicima klicati kolena od Partizana

Fudbaler Partizana Gregor Balažic rekao je danas da je trener Marko Nikolić podigao ekipu posle lošeg starta sezone i poručio da će ući u seriju pobeda u Superligi Srbije.

„Upravo zbog želje trenera Nikolića sam došao u Partizan i zbog toga sam mu i dan danas zahvalan. Zbog poverenja koje mi je ukazao, na meni je da mu uzvratim dobrim igrama i „poginem“ na terenu. Otkad se Marko vratio svakom igraču počeo je da budi da za svaki minut na terenu mora da se gine. Upravo sa njegovim pristupom i profesionalnim odnosom vratićemo ono što je postojalo kada sam došao, a to je da su protivniku klecala kolena pri pomisli na Partizan“, rekao je Balažić za klupski sajt.

Trener Marko Nikolić povratkom na klupu crno-belih vratio je u startnu postavu Gregora Balažica, koji iza sebe ima dugu pauzu zbog povrede kolena.

„Lično osećam da sam imao pauzu iza sebe što je i normalno. Sada se osećam super i verujem da ću svakim danom sve bolje igrati i da ću uvek dati maksimum ko god se nalazi na protivničkoj strani“.

Slovenački štoper ističe zadovoljstvo što Partizan na poslednje dve utakmice nije primio gol, u pobedama nad Javorom (2:0) i Čukaričkim (1:0).

„Za nas odbrambene igrače najvažnije je da ne primimo golove, što smo i uspeli u poslednje dve utakmice, tako moramo da nastavimo. Imao sam šansu i da postignem gol u dva navrata, ali se time ne opterećujem. Siguran sam da ću ga dati kad bude najpotrebnije“.

Fudbaleri Partizana u narednom kolu gostuju u Novom Sadu protiv Spartaka u subotu od 19 sati.

Tanjug