PARTIZANOV STRAŠNI KOŠMAR: Napredak zadao nokaut crno-belima (VIDEO)

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede ni u četvrtoj zvaničnoj utakmici u novoj sezoni. Napredak je u Kruševcu slavio sa 2:1.

Crno-beli su tako ostali na samo jednom bodu, posle dva premijerna kola u Superligi. Ivan Tomić je promešao karte, na klupi su ostali Đurđić, Radović, Božinov, ali ni to nije pomoglo.

Domaći su poveli preko Šljivića koji je u 20. minutu bio precizan sa bele tačke. Šaranov je izleteo sa gola i čini se nenamerno oborio fudbalera Napredka, glavnom sudiji je to bilo dovoljno za  najstrožu kaznu. Pokušao je Partizan do kraja poluvremena da izjednači, ali osim dobre šanse Mihajlovića i prečke Leonarda iz slobodnog udarca, nije bilo previše velikih opasnosti pred golom Nikole Petrovića.

Partizan je zaigrao nešto bolje u nastavku meča, ali se i dalje mučio da stvori pravu šansu. Napredak je sa druge strane vrebao svoju priliku iz kontri, a imali su i veliku šansu da udvostruče prednost, međutim sjajan udarac Vukovića glavom je još bolje odbranio Šaranov. Ipak, nekoliko minuta kasnije, Gogua se spetljao pred protivničkim šesnaestercom, a Napredak je krenuo u munjevit napad, koji je evrogolom završio Projić, pa su crno-beli imali dva gola zaostatka. Pokušao je Tomić izmenama nešto da promeni, zaigrao je Božinov, a nešto kasnije ušao je i Đurđić. Partizan je na kraju uspeo samo da postigne počastan pogodak, kada je sa bele tačke bio precizan Valeri Božinov. To je crno-belima bio prvi gol posle 387 minuta u novoj sezoni. Na kraju je ušao i Radović, ali šansi za bolji rezultat nije bilo. NApredak je tako posle remija sa Zvezdom na Marakani, napravio još jedan sjajan rezultat.

Da li je ovo i kraj Ivana Tomića na klupi Partizana.