DONALD: Najbitnije od svega je da Zvezda pobeđuje!

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald presrećan je zbog svakog gola koji postigne, ali je istakao da nije važno ko postiže golove, već da crveno-beli pobeđuju.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Vojvodine sa 2:0 u derbi meču 11. kola Super lige Srbije.

„Teška utakmica je iza nas, u prvom poluvremenu smo izgubili dosta lopti i zato smo morali da pretrčimo mnogo dodatnih kilometara. Ipak, postigli smo dva gola i pobedili tako da ne možemo da budemo nezadovoljni“, rekao jeDonald.

Golove za crveno-bele postigli su Mičel Donald u 29. i Gelor Kanga u 63. minutu. Nakon tri gola postignuta iz slobodnog udarca, ovog puta Zvezdin vezista upisao se u strelce akcijom iz igre.

„Presrećan sam zbog svakog gola koji postignem. Danas sam video odličnu priliku da ugrozim golmana. Istrčao sam, Boaći je bio smiren, primetio je da dolazim i da sam potpuno slobodan i uputio mi sjajnu asistenciju. Nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista mi nije bitno ko postigne gol, najbitnije je da Zvezda pobeđuje“, rekao je Donald.

Izabranike Vladana Milojevića u četvrtak očekuje meč u Ligi Evrope protiv Kelna.

„Oni su fantastična ekipa, imaju dosta iskusnih igrača. Iako nisu otvorili sezonu u najboljem maniru oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Pripremamo se najbolje što možemo i fokusirani smo samo na svoju igru“, rekao je Donald.

Beta