POSLE OVOGA ĆETE GA JOŠ VIŠE VOLETI: Izjava Stefana Jovića pokazuje zašto je Srbija zemlja košarke!

Stefan Jović je u finalu sa Slovenijom i pored problema sa povredom želeo da pomogne svojim saigračima u borbi za zlatno.

Sjajni plejmejker izdržao je do treće četvrtine, kada ga je Đorđević izveo iz igre. Joviću je sve ovo jako teško palo.

– U trećoj četvrtini me je izveo, pružio ruku i rekao: To je to, majstore. Mnogo mi je teško palo to rukovanje, želeo sam da igram do kraja. Na poluvremenu sam rekao da mogu, mada su svi videli da se jedva krećem. Zamolio je da mu kažem iskreno i ja sam rekao da mogu, bez obzira na to što nisam mogao. Hteo sam još malo da budem na terenu, jer je finale, ta utakmica se igra jednom u četiri godine, rekao je Jović za Novosti.

Srpski plej prokomentarisao je i video iz svlačionice nakon pobede nad Rusima.

– Znam da je taj snimak iz svlačionice obišao Srbiju, ali naše zajedništvo se nije videlo samo na njemu. Sale nam je usadio njegov pobednički mentalitet, kroz emocije koje pruža svima nama. Moglo je da se vidi po ponašanju na terenu i van njega da se nenormalno poštujemo, previše verujemo jedan drugom da bismo u nekim situacijama poklekli, sagli glavu, rekao je Jović.

Posle ovakvih Jovićevih reči, suvišno je objašnjavati zašto je Srbija zemlja košarke!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta to možete učiniti klikom na neku od reklama, vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!