ILIEV: I dalje postoji šansa da dođe Marković, imamo dve opcije za novog napadača!

Do kraja prelaznog roka ostalo je nešto manje od 30 sati.

U Partizanu rade punom parom i tragaju za Đurđevićevom zamenom, ali i još nekim pojačanjima.

Gostujući u Partizanovom vesniku sportski direktor crno-belih otkrio je i da i dalje postoje šanse da Lazar Marković stigne na pozajmicu.

– Mi smo bili u pregovorima za Lazara Markovića. Liverpul drži njegovu cenu na 15 miliona, pa je čak odbijao i neke veoma unosne ponude od drugih klubova. Mi smo pratili situaciju i čekali pravi trenutak. Krenuli smo u poslednjih dan, dva, da li će to biti dovljno videćemo. Ne zavisi od nas, ali i da se ne desi dolazak Markovića, to je pokazatelj puta kome mi idemo kao klub.

Što se tiče napadača Iliev je rekao da je Partizan za neimenovanog igrača poslao ogromnu ponudu, ali da to nije bilo dovoljno da se on dovede.

– Imali smo tri imena u opticaju. Jedan igrač je otpao, zato što njegov klub traži ogromnu svotu od 4.000.0000 evra. Mi smo za naše uslove ponudili neverovatnu finansijsku ponudu i igrač je izrazio želju da dođe. Međutim, postoji drugi klub koji već nekoliko dana pokušava da ga dovede. Oni su njegovom timu ponudili nešto mnogo više od Partizana, tako da smo tu u startu izgubili šansu.

Ipak, Partizanu su ostale još dve opcije za novog napadača.

– Ostale su još dve opcije, i do kraja današnjeg dana očekujem da dobijemo odgovore. Jedna situacija je izuzetno teška finansijski, ali smo mi spremni da idemo do kraja. Drugu situaciju finansijski možemo lakše da podnesemo. Radi se o dva različita tipa igrača, pa ćemo odluku doneti u poslednjem trenutku. Oba fudbalera su nam bila interesantna i u prethodnim prelaznim rokovima. Ja se nadam da će ovog leta barem jedan od njih zadužiti naš dres, a u budućnosti možda i zajedno budu zaigrali u Partizanu, rekao je Iliev.