ĐAVOLI PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Vest Hem razbio Junajted, da li će Murinjo preživeti i ovo?

Fudbaleri Mančester Junajteda doživeli su još jedan poraz.

Crveni đavoli su nadigrani na gostovanju Vest Hema, londonski tim je slavio sa 3:1. Ostaje samo pitanje da li će Murinjo preživeti i ovo, ili će, ipak, napustiti klupu kluba sa Old Traforda.

Proteklih dana u žiži javnosti bio je sukob Portugalca i Pola Pogbe, ali je Francuz na kraju ipak dobio mestu u prvih 11.

Junajted je ponovo bio skandalozan u odbrani, iako je Murinjo zaigrao sa trojicom štopera, Smolingom, Lindelofom i Mektominajem. Lucidni Felipe Anderson je već u petom minutu sjajnim udarcem petom savladao De Heu i to je bio samo uvod u loše popodne Mančestera.

Do kraja poluvremena Jarmolenko uz pomoć Lindelofa postiže drugi gol za Vest Hem i donosi ogromnu prednost svom timu pred odlazak na odmor. Junajted je bio toliko loš u prvih 45 minuta, da nije imao nijedan šut u okvir gola. Menjao je Murinjo u nastavku, ubacio je Matu, Rašforda i Freda, ali ni to nije pomoglo.

Junajted jeste smanjio lepim golom Rašforda u 71. minutu, ali se samo tri minuta kasnije odbrana gostiju ponovo obrukala. Ostao je veliki prostor između igrača u poslednjoj liniji, što je iskoristio lukavi Arnautović i rešio pitanje pobednika.

Mančester posle sedam odigranih kola ima samo 10 osvojenih bodova i to je drugi najgori start ekipe u istoriji Premijer lige. Sa druge strane Vest Hem je posle očajnog početka sezone konačno pronašao pravu formu i sad ima sedam poena.

 

Be the first to comment on "ĐAVOLI PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Vest Hem razbio Junajted, da li će Murinjo preživeti i ovo?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*