ZAMENA ZA ŠALIĆA STIGLA IZ AMERIKE: Partizan doveo šampiona NCAA lige!

FOTO: KK Partizan

Đoko Šalić se povredio, a u Partizanu sz brzo odreagovali.

Crno-beli su u svoje redove doveli doskorašnjeg centra Ostin Sparsa Amida Brajma.

Novi igrač kluba iz Humske (24 god, 208 cm), rođen u Gani, potpisao je sa crno-belima ugovor do kraja sezone, s klauzulom po kojoj će saradnja moći da bude produžena za godinu dana.

Postoji problem u vidu BAT blokade koju je aktivirao Duško Vujošević, pa Partizan Brajma neće moći da registruje dok ne izmiri obaveze prema trofejnom treneru.

Treće pojačanje osvajača Kupa Radivoja Koraća, od kako je ekipu preuzeo Nenad Čanak (posle Kvamija Vona i Bondže Sija) četiri godine igrao je na Univerzitetu Konetikat, s kojim se u prvoj sezoni okitio NCAA titulom. Posle završenih studija pokušao da se izbori za NBA ugovor, ali ga posle igranja za Bulse tokom Letnje lige niko nije pokupio.

Usledio je odlazak filijalu San Antonija, gde mu je jedan od trenera bio legendarni kapiten i trener Partizana Petar Božić, i na 41 utakmici u dresu Ostin Sparsa imao je učunak od 6.4 poena, sedam skokova i 2.7 blokada po meču.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

 

 

Be the first to comment on "ZAMENA ZA ŠALIĆA STIGLA IZ AMERIKE: Partizan doveo šampiona NCAA lige!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*