POTVRĐENO IZ HUMSKE: Partizan ostaje bez VAŽNOG fudbalera!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Partizana Igor Duljaj obratio se medijima uoči četvrtfinalnog duela Kupa Srbije protiv Voždovca.

Duljaj je tokom konferencije za novinare otkrio da će Parni valjak gotovo sigurno ostati bez jednog veoma bitnog fudbalera na kraju sezone.

 


U pitanju je talentovani napadač Samed Baždar.

– Ako bih hteo da zaštitim sebe, stavio bih u ekipu Nikolića. Baždar ima 20 godina i moram da razmišljam šta je najbolje za klub. Samed je na radaru mnogih ekipa, upravo zbog igara u prvom timu, čak i pored nedostataka, jer nije strpljiv i sve želi odmah. Mladi moraju da shvate da ne može vreme da se preskoči i mora da se poštuje redosled, ali… Moramo da ga trpimo. I struka i ekipa, pa i stariji igrači među kojima i Nikolić, koji ga savetuje kako da se nosi u teškim trenucima. Pošto razmišljam šta je najbolje za klub, a ne za mene lično, onda gledam koga možemo da stavimo u fudbalski izlog. U ovom trenutku to je Baždar.

Duljaj je potom otkrio da Baždar ima želju da napusti klub na kraju tekuće sezone.

 


– Teško je oceniti da li će Baždar biti sa nama naredne sezone, svi znamo da Partizan živi od prodaje igrača. U zimskom prelaznom roku smo ostali bez dvojice mladih igrača, Ilića i Belića, a bez njihovih prodaja bi klub teško mogao da funkcioniše. Koliko sam primetio, Baždar ima želju da ode, da se dokaže. Video je primere njegovih kolega, poput Milovanovića, Ilića, Stevanovića… Verovatno i sam gleda da su igrači od po 20 godina nosioci u nekim od evropskih klubova najjačeg ranga. Prema onome što sam video, Baždar ima želju da ovog leta napusti klub. Naravno, pod uslovom da Partizan dobro profitira i opet uloži novac u mladog igrača, koga ćemo potražiti najpre u omladinskoj školi. Ako ga nema, onda u regionu sa našim pasošem – istakao je Duljaj.

Be the first to comment on "POTVRĐENO IZ HUMSKE: Partizan ostaje bez VAŽNOG fudbalera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*