LOŠE VESTI: Zvezda ostala bez važnog igrača!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 28. kola Superlige Srbije na svom terenu u Ljutice Bogdana dočekuju IMT.

Pred duel sa timom sa Novog Beograda oglasio se trener srpskog šampiona Vladan Milojević.

 


On izuzetno ceni ekipu IMT-a.

– IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili večitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu.

Milojevićev tim prima dosta malo golova, te je jedino Partizan u prolećnom delu sezone uspeo da dva puta zatrese mrežu crveno-belih.

– Trudimo se. Igrači dobro znaju koji su im zahtevi, kako u odbrani, tako i u napadu. Naravno, drago nam je kada ne primimo gol.

Sada počinje i zgusnut raspored i igranje utakmice dva puta nedeljno.

– Spremamo se i za to. Nisam trener koji mnogo rotira, to sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni, te da mogu da nastupe. Profesionalci su, i s te strane nemam brige.

Zvezda će protiv IMT-a biti oslabljena neigranjem nekolicine igrača. Crveno-beli su ostali i bez Osmana Bukarija za ovaj meč.

 


– Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu „požuteo“. Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videće se sutra.

Be the first to comment on "LOŠE VESTI: Zvezda ostala bez važnog igrača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*