MILJENIK DELIJA BEZ OKOLIŠANJA: Iskritikovao Zvezdu zbog Evrolige!

FOTO: ABA liga/Dtagana Stjepanović

Crnogorski as Nikola Vučević je veliki navijač Crvene zvezde, ali je morao da bude iskren kada je u pitanju ova sezona.

Centar Čikago Bulsa je govorio o Evroligi i dotakao se grčkog derbija između Olimpijakosa i Panatinaikosa koji je na programu u četvrtak od 18.45.

 


– Ako budem u prilici, sigurno ću ga pogledati. To je odlična utakmica. Naravno, to je izuzetno važno i za navijače u Srbiji, navijači Crvene zvezde i Partizana to takođe prate. Biće zabavno. Naravno, biću uz Olimpijakos, nadam se da razumete i zašto, moram da navijam za njih. U takvim utakmicama, ko god da je favorit, nikad se ne zna ko će pobediti – rekao je Vučević za „Amerikanos 24“.

Crveno-beli su imali velike ambicije ove sezone, ali ostaće bez plasmana u plej-of.

Pratim to mnogo. Ekipa koju najviše gledam jeste Crvena zvezda jer sam njen navijač. Nažalost, ovo nije bila sjajna sezona za nas, zvuči grubo ali je tako. Sezona u Evroligi generalno je zanimljiva – istakao je crnogorski centar.

Vučević je prognozirao i učesnike Fajnal-fora.

– Očigledno je da Real Madrid igra odlično cele sezone. Vidim ih na Fajnal-foru. Mislim da bi i Fenerbahče mogao da se plasira. Igrali su dobro. Barselona ima dobar tim, imali su uspone i padove, ali mislim da imaju šansu. I možda Monako kao četvrti. Igraju prilično dobro. Tu su i Olimpijakos, Panatinaikos, Virtus… i oni igraju sjajno.

 


Vučević je i ove sezone jedan od lidera Bulsa, a prosečno beleži impresivnih 18 poena, 10.7 skokova i 3.3 asistencije.

1 Comment on "MILJENIK DELIJA BEZ OKOLIŠANJA: Iskritikovao Zvezdu zbog Evrolige!"

  1. a kojaim he pa bila pa uspesna mentolu

Leave a comment

Your email address will not be published.


*