OVO ZANIMA DELIJE: Sferopulos o GORUĆEM problemu!

FOTO: SC Derby/Filip Roganović

Trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos obratio se medijima pred meč sa Bajernom i tom prilikom govorio i o Treju Tompkinsu.

Iskusni krilni centar je nedavno došao u klub sa Malog Kalemegdana, ali još uvek čeka na debi.

 


Sferopulos se najpre osvrnuo na meč sa Bavarcima u petak od 20.30.

„Zbog pauze i reprezentativnog prozora, trenirali smo juče prvi put svi na okupu, ali takva je situacija za sve timove u Evropi. Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu. Bajern je pronašao ritam, hemiju i značajno unapredio igru u odnosu na prvi deo sezone“, rekao je Sferopulos.

Grčki stručnjak je prokomentarisao stanje Nikole Topića, ali i Tompkinsa.

„Topić i Tompkins su takođe u procesu rehabilitacije, ali su mnogo bolje. Možete ih videti na parketu, ali i dalje ne treniraju timski. Lekari su veoma pažljivi. Ne želimo da žurimo, pa da posle imamo problem kada se vrate. Polako, polako i mislim da ćemo ih videti na parketu“.

„Pričamo sa doktorima i prvo želimo da dođe do optimalne forme. On je u poslednjoj fazi rehabilitacije, doktori su pozitivni i želimo da ga zadržimo do kraja, kako bi igrao sa nama“.

Zvezda je pre dve sedmice slavila u Kupu Radivoja Koraća.

 


„Nije moj trofej, već trofej tima. Veoma sam srećan zbog cele organizacije. Za mene i sve u klubu je bilo veoma važno da osvojimo trofej. Mi smo Zvezda i borimo se za svaki trofej“, istakao je Grk.

Podsetimo, Zvezda će u Minhenu biti bez Miloša Teodosića.

Be the first to comment on "OVO ZANIMA DELIJE: Sferopulos o GORUĆEM problemu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*