ŠOK U HUMSKOJ: Fudbaler Partizana podneo zahtev za raskid ugovora!

FOTO: FK Partizan

Holandski fudbaler Ksander Severina podneo je zahtev za raskid ugovora sa Partizanom i vratio se u otadžbinu.

Kako saznaje „Telegraf“, Severina je u četvrtak napustio Humsku, nakon što je u sredu regularno trenirao, bez ikakvih naznaka.

 


Kao razlog se navodi to što mu do 1. februara nije isplaćen potpis za bonus, a njegovom agentu nadoknada za transfer.

Igraču je trebalo da pripadne 25.000, a njegovom predstavniku 50.000 evra, a postoji informacija i da je čelnicima kluba upućeno pismo u kom su upozoreni na ovakav scenario, kao i pozivi menadžera.

Isti tretman su i oni, pa i trener Igor Duljaj dobili, kada su pokušali da ga kontaktiraju nakon što je utvrđeno da se nije pojavio na treningu u četvrtak. Agent se javio i skrenuo im još jednom pažnju na dugovanja.

Prema svemu sudeći, Duljaj neće moći da računa na njega za meč u subotu protiv Radnika u Surdulici. Pregovori dve strane, navodno, još uvek traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u petak u Beograd, mada sumnju nosi činjenica da u stanu u kome je stanovao nema nijedne jedine stvari, sve je poneo sa sobom, baš kao i Takuma Asano, odnosno Fuseni Dijabate kada su posezali za istim scenarijom raskida ugovora.

 


Partizanu se tako ponavlja slična situacija kojoj smo svedočili i prethodnih sezona, pre svega kada govorimo o slučajima Takume Asana i Fusenija Dijabatea.

Severina je ove sezone u crno-belom dresu odigrao 23 meča, postigao četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Be the first to comment on "ŠOK U HUMSKOJ: Fudbaler Partizana podneo zahtev za raskid ugovora!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*