OBRADOVIĆ: Čestitam Zvezdi, ali Partizan nije državni projekat

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Mislim da je utakmica bila veoma dobraa, imali smo svoje šanse. U završnici smo bili brzopleti u odlukama. Nismo kontrolisali emocije, i to je razlog našeg poraza. Žao mi je zbog svih ljudi koji su došli i koji vole Partizan. Tri momka nisu bila nedorasla da sude finale, Nisu bili na nivou da sude utakmicu, Organizacija je bila vrunska, na čestitam na svemu onome što je viđeno, Atmosfera je bila lepa, bila su peckanja sa obe strane.

 


Od kada sam došao, priča se da je Partizan državni projekat. Veća laž nije izgovorena. Apelujem na ljude iz kluba da izađu sa podacima, da vidimo kako smo mi državni projeka, Ja sam kao trener osvojio mnogo trofejali, ali je ABA najdraži, jer znam u kakvim uslovima smo igrali.

 


Treći put nismo osvojili trofej ovde u Nišu, ali neka se iz organizacije zapitaju kako su ovake sudije sude finale. Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Moji limiti su prošli, ne mogu da utičem na njih. Sreća pa imamo pauzu, da razmislimo šta ćemo i kako ćemo.

Inače, Obradović je posle finala napravio gospodski potez, vraćajući igrače crno-belih iz tunela kako bi prisustvovali svečanoj ceremoniji do kraja.

Be the first to comment on "OBRADOVIĆ: Čestitam Zvezdi, ali Partizan nije državni projekat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*