MENJAĆE TOPIĆA: Ovo je novi plejmejker Zvezde!

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

Šabaz Nejpir je napustio Crvenu zvezdu, a crveno-beli su reagovali vraćanjem Nikole Topića sa pozajmice u Megi.

Ipak, talentovani košarkaš se povredio na meču protiv Partizana i pauziraće nekoliko nedelja, pa crveno-beli imaju manjak igrača na poziciji plejmejkera.

 


Ako se tome pridodaju i lakše povrede Miloša Teodosića i Jaga Dos Santosa, jasno je da bi izabranici JanisaSferopulosa mogli da budu u velikom problemu.

Zbog toga će biti potrebne i neke korekcije u timu, a mađarski košarkaš Adam Hanga otkrio je da će on u naredni mečevima igrati na poziciji plejmejkera, što svakako nije njegova primarna pozicija.

– Sada sa povredom Topića igraću malo više kao plejmejker i moram da nađem svoj ritam da pomognem ekipi. Poslednjih par utakmica igrao sam kao dvojka ili trojka, tu se bolje osećam, ali učiniću sve da timu bude bolje. Topić nam je doneo svežinu, energiju, to je momak koji voli da se takmiči. Takođe, potrebna nam je malo vremena. Promenili smo trenera, prilagođavali se novom, sve mora postepeno da ide i to je proces. Nadamo se da možemo da ostanemo na ovom nivou.

On je dao i svoja očekivanja od predstojećih gostujućih mečeva protiv Asvela i Olimpije.

 


– Očekuje nas duplo kolo, raspored je veoma zahtevan, biće teška utakmica. Svi očekuju da pobedimo na ovom meču, ali rekao bih da je pred nama jedna od najtežih utakmica od početka sezone. Moramo da pobedimo da bismo zadržali momentum posle dva trijumfa nad Fenerbahčeom i Partizanom.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "MENJAĆE TOPIĆA: Ovo je novi plejmejker Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*