PRAVO NIOTKUDA: Nemanja Nedović NE IDE na Mundobasket!

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

Nemanja Nedović neće igrati za Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvu u košarci.

Kako prenosi „Meridiansport“, košarkaš Crvene zvezde postaće peti igrač koji je otkazao poziv selektoru Svetislavu Pešiću.

 


Pre njega to su učinili Nikola Jokić i Vasilije Micić, a na Filipine neće putovati ni Vladimir Lučić i Nikola Kalinić.

On će nakon nastupa na pripremnom turniru u Atini ipak napustiti nacionalni tim i neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.

Za sada nije poznat razlog zbog kojeg iskusni reprezentativac neće biti među „orlovima“, nakon što su prethodno Pešiću otkazali Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Aleksej Pokuševski…

Nedović je zbog povrede bio prinuđen da propusti najvažnije utakmice prošlogodišnjeg Eurobasketa, a najveći uspeh sa reprezentacijom ostvario je 2016. godine, kada je nastupao u finalu Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru.

 


Posle rastanka sa reprezentacijom Nedović će dobiti priliku da još odmori, do početka priprema Crvene zvezde Meridianbet za novu sezonu. On je pod ugovorom sa crveno-belima i za sledeću sezonu i očekuje se da bude deo tima Duška Ivanovića.

I dok se bude uigravao sa novim saigračima, Nejpijerom, Teodosićem, Tobijem i ostalima, reprezentacija će na Filipinima bez njega nastupati na Mundobasketu.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "PRAVO NIOTKUDA: Nemanja Nedović NE IDE na Mundobasket!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*