PARTIZAN SE OZBILJNO POJAČAO: Crno-beli doveli polivalentnog defanzivca!

FOTO: FK Partizan

FK Partizan je vrlo aktivan ovog četvrtka. Ozvaničeno je veliko pojačanje Mateus Saldanja, zatim produžena saradnja sa Nemanjom Trifunovićem, ali to nisu jedine vesti koje stižu iz Humske.

„Parni valjak“ je blizu da dovede pojačanje na poziciji desnog beka.

 


U pitanju je Aranđel Stojković, fudbaler TSC-a protiv kog crno-beli igraju u prvom kolu Superlige Srbije, tim iz Bačke Topole se tu nije puno pitao.

Partizan je aktivirao otkupnu klauzulu od 150.000 evra, pa zbog toga nije ni bilo nekih pregovora, jer nisu bili ni potrebni.

Trener Igor Duljaj i sportski direktor Partizana Ivica Kralj su razgovore oko ovog transfera obavili dosta ranije, ali je stavljen na čekanje dok crno-beli nisu rešili pitanje u ofanzivnom delu tima.

Stojkovića odlikuje velika brzina i podjednako je dobar na obe strane terena. Stručni štab Partizana je to upravo i hteo, da ima igrača koji dosta može da pomaže krilnim igračima u napadu.

 


Kako saznaje naš portal, on će imati ulogu prvog desnog beka u Humskoj 1, pa će Marko Živković dobiti dozvolu da potraži novu sredinu.

Podsetimo, TSC ove sezone igra kvalifikacije za Ligu šampiona, a Partizan za Ligu konferencija, a Miloš Pantović je bio viđen kao pojačanje crno-belih ranije ovog leta, ali je narpravio zaokret i završio u Bačkoj Topoli.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "PARTIZAN SE OZBILJNO POJAČAO: Crno-beli doveli polivalentnog defanzivca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*