CRVENO-BELI DREŠE KESU: Zvezda spremila VRTOGLAVE milione za Kampacovu zamenu!

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

Ukoliko ne bude većih preokreta Crvena zvezda će uskoro dobiti još jedno veliko pojačanje.

Naime, italijanski mediji preneli su da su crveno-beli ponudili Šabazu Nejpiru ogroman ugovor koji Olimpija iz Milana nije mogla da isprati.

 


Alesandro Mađi, novinar Sportanda i osnivač portala posvećen aktuelnostima u Olimpiji iz Milana, tvrdi da je Zvezda u Nejpiru videla idealno rešenje kao zamenu za Fakunda Kampaca.

– Crvena zvezda je bila spremna da ponudi tri miliona evra Kampacu po sezoni i da ga time ubedi da ostane, međutim, on je izabrao povratak u Real i za manji novac. Za Šabaza Nejpira ponuda je daleko iznad dva miliona evra po sezoni, za dvogodišnji ugovor – piše Mađi.

Amerikanac je minulu sezonu završio u redovima Olimpije za koju ovaj italijanski novinar kaže da nije želela da isprati ponudu koju je Šabazu iznela Zvezda.

– Olimpija Milano, koja je imala nameru da zadrži Šabaza u svojim redovima, na kraju je odlučila da ne izjednači ponudu Zvezde za košarkaša. Umesto toga, klub se okrenuo drugim opcijama – otkriva Mađi svoja saznanja.

 


Zvezda je u petak ozvaničila dva pojačanja, Džoela Bolomboja i Majka Tobija, a dan kasnije još jedno – Rokasa Gedraitisa.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "CRVENO-BELI DREŠE KESU: Zvezda spremila VRTOGLAVE milione za Kampacovu zamenu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*