PROPALO: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja?

Košarkaši Crvene zvezde pred majstoricu finala ABA lige protiv Partizana u Štark areni 2022/23
FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

KK Crvena zvezda i Miloš Teodosić nisu uspeli da postignu dogovor, prenosi „Eurosport IT“ koji se poziva na tekst „Corriere dello Sporta“.

Kako piše „Eurosport“, Teodosić za sada navodno nije uspeo da se dogovori ni sa Zvezdom, ni sa Virtusom, te je trenutno pod velikim znakom pitanja gde će igrati sledeće sezone.

 


Pre nekoliko dana odjeknula je vest da se Teodosić dogovorio sa Zvezdom i da je pitanje vremena kada će klub ozvaničiti saradnju, ali od tog trenutka kao da je sve stalo, pa se postavlja pitanje šta se dešava i gde je zapelo.

Daniele Fantini, novinar „Eurosporta“, poziva se na „Corriere dello Sporta“ i piše da je pre nekoliko dana bilo gotovo izvesno da će se Zvezda i Teodosić dogovoriti, ali da se dogovor ipak nije postigao.

Takođe, Teodosić pored Zvezde nije uspeo da pronađe zajednički jezik ni sa Virtusom.

„Mogućnost da Teodosić potpiše 1+1 ugovor sa Virtusom, na osnovu kojeg bi zaradio milion evra po sezoni, u ovom trenutku nije moguća, pošto klub planira drugačija poslovanja. Bolonja planira budžet od oko 16-17 miliona, što je manje u poređenju na prošlu sezonu, kao i podmlađivanje sastava. Teodosić, koji je u martu napunio 36 godina, ne uklapa se u planove Virtusa, što zbog godina, što zbog plate“, piše „Eurosport“.

 


Narednih dana očekuje se rasplet situacije.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "PROPALO: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*