VELIKI UDARAC ZA PARTIZAN: Miljenik Grobara ODLAZI, prihvatio BASNOSLOVNU ponudu EVROLIGAŠA!

FOTO: Euroleague

KK Partizan će u novu sezonu, po svemu sudeći, ući i sa novim kapitenom.

„Jurohups“ je ekskluzivno preneo da je Kevin Panter prihvatio ponudu Barselone i da će naredne dve sezone igrati u prestonici Katalonije.

 


Amerikanac će za dve godine zaraditi astronomskih 6.000.000 evra, što je svakako više nego što je Partizan mogao da mu ponudi.

Crno-beli su Panteru, kao i ostalim nosiocima igre, ponudili poboljšane uslove za nastavak saradnje, ali svakako ne mogu da pariraju platežno moćnijim klubovima u Evroligi.

Navijači Partizana nadali su se da će Panter ostati u timu i naredne sezone i da će predvoditi ekipu u pohodu na novu evropsku titulu.

Ipak, od toga, ako je verovati „Jurohupsu“, neće biti ništa.

Parni valjak će, i pored izvesnog odlaska Pantera, naredne sezone imati dosta dobar tim, a prema našim saznanjima plan je da se napravi još jača ekipa u odnosu na ovu sezonu, kao i da će crno-beli imati dosta veći roster nego što je sada bio slučaj.

 


Podsetimo, Panter je izabran za MVP-a plej-ofa ABA lige, a u petoj odlučujućoj utakmici protiv Crvene zvezde postigao je 32 poena.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "VELIKI UDARAC ZA PARTIZAN: Miljenik Grobara ODLAZI, prihvatio BASNOSLOVNU ponudu EVROLIGAŠA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*